Uusia koruja auringon kuivattamina

Aurinko on minun elämäni aurinko. Aurinko antoi minulle jo nuorena töitä kemian yhtiössä Kemira, sillä kehitin siellä auringonsuoja-aineen UV-Titan, mikä on nanokokoista titaanidioksidia. Tuotetta käytetään nykyisin lähes kaikissa kosmetiikan voiteissa, emulsioissa ja rasvoissa ympäri maailmaa. Tuote antaa laajan suojan, on turvallinen, ympäristöystävällinen ja tehokas. Kun sivelet huuliisi huulipunaa, muista että se sisältää UV-Titania.

Nykyisin teen tuotteita nano- ja mikroselluloosasta ja käytän energialähteenäni aurinkoa. Kuivatan märät tuotteet auringon paisteessa. Näin minulle ei tule energiakuluja lämmön muodossa. Aurinko kuivattaa nopeasti. Parasta on herätä kukonlaulun aikaan ja tehdä tuotteet. Tällöin voi viedä ne aurinkoon kuivumaan heti aamusta. Tuotteet kuivuvat eri aikoja kokonsa perusteella. Toiset kuivuvat päivässä, mutta toiset vaativat useita päiviä. Aluksi pelkäsin, että linnut vievät tuotteeni, mutta onneksi vetinen selluloosa ei niitä kiinnosta. Öljyinen selluloosa on eläimille paljon kiinnostavampaa.

Sateisina päivinä kuivatan tuotteita sisätiloissa huoneen lämpötilassa. Kuivuminen onnistuu toki niinkin, mutta hitaammin. Nopeimmin tuotteet kuivuvat uunissa vähän korkeammassa lämpötilassa, mutta silloin kuluu sähköenergiaa.

Greenbuttonin tuotteilla on erityinen suhde lämpöön, sillä ne kuljettavat sisällään lämpöä hyvin hitaasti. Sisucellu-helmet ovat kuumia pitkään auringon laskettua. Kulhoissa voi säilyttää kylmää ruokaa, joka pysyy kylmänä ja toisaalta kuumaa ruokaa, joka pysyy lämpimänä.

Aurinkoisia päiviä riittää Greenbuttonin tarpeisiin, sillä aurinko paistaa talvellakin. Uusia Sisucellu-koruja, helmiä ja korvakoruja, on juuri lisätty verkkokauppaan. Helmien värit punaisista vihreään ja korvakoruissa musta, punainen, vihreä, turkoosi ja okra sekä myös isoja palloja.

 

#kaulakoru #laaja valikoima #trendikäs #lahjaksi #suosikit #parasta sinulle #parasta lahjaksi #kotimainen käsityö #trendikkäät