SISUt ovat SISUja, koska he ovat suomalaisia

pic

SISUt ovat SISUja, koska he ovat suomalaisia. SISUt asuvat Sisulassa. SISUt tarvitsevat sisukkuutta, kun heidän on toisinaan vaikeaa pysyä pystyssä. Tasapainon löytäminen vaatii kärsivällisyyttä. SISUilla ei ole stressiä, sillä se estäisi tasapainotilan saavuttamisen.

SISUpariskunta vietti koko kesän toukokuusta lähtien ulkona sateessa, auringonpoltteessa ja jopa ukkosmyrskyissä sisukkaasti. Kumpikaan ei käynyt välillä sisällä. He molemmat olivat kunnossa, kun asettuivat sisätiloihin syyskuussa. Aurinko oli tosin kellastuttanut pienempihattuisen muovisia silmiä.

SISUt ovat kohdanneet monia muitakin vaikeita tilanteita. SISU nukke on selvinnyt palamatta tulipalosta. SISU nukkea on ammuttu päähän. Silmät lensivät, mutta muuten SISU sai vain pienen painauman päähänsä. SISUt ovat joutuneet kannattelemaan kaappia ja sekin on onnistunut nukkien yhteisvoimalla. SISUt ovat tipahdelleet puusta, mutta ei ole haitannut mihin asentoon on päätynyt. Nuket ovat olleet virkeitä ja jatkaneet oloaan ennallaan. Välillä SISU nuket ovat tipahtaneet akvaarioon kalojen seuraksi. Kalat ovat ihmetelleet ja vähän näykkineet SISUja. SISU nuket on nostettu kuivalle maalle akvaariosta ja heti niistä ei ole ollut koviin hommiin vaan niiden on pitänyt saada kuivua ensin ihan rauhassa. SISU nuket ovat aivan entisellään kuivuttuaan. SISUt ovat värjötelleet ulkona 20 pakkasasteessa ja sisälle tultua ne ovat olleet hiukan kohmeessa, mutta kohta pian jo vauhdissa.

SISUt on rakennettu puusta ja sen vuoksi niillä on läheinen suhde luontoon. SISUn voi haudata maahan ja se maatuu ajanoloon. SISUt rakastavat kukkia. SISUt ovat innokkaita oppimaan uusia asioita vaikkapa tietokoneen käyttöä.

SISUt ovat saaneet seurakseen SISU-sieniä.

twch  fb seuraa Sisuja Twitterissä ja Facebookissa  KAUPPA   TONTUT NUKET SIENET

Video