{:fi}Kirjat{:}{:us}Books{:}

{:fi}Elämää Asperger –lapsen kanssa, 2014
Vertaistuki lienee kirjan tärkein hyöty. Kirja on hyödyllinen opettajille ja opettajiksi opiskeleville. Kirja tuo esille erilaisuutta. Kirjoittaja toivoo, että kirjan avulla ihmiset ymmärtävät, miten suuri rikkaus on erilaiset ihmiset. Kirja on selviytymistarina. Tilanteilla on tapana järjestyä ja aina löytyy jokin ratkaisu. Lukija saa joitakin työkaluja omaan jaksamiseensa. Äiti ei voi auttaa lastaan, jos ei itse jaksa hyvin.
Tällä hetkellä Asperger-lapsen tilanne vaihtelee paljon. Kaikkien lasten diagnoosia tai huonon käytöksen selitystä ei vieläkään tunneta. Perheissä on lapsia, jotka aiheuttavat suuria huolia vanhemmilleen. Selitys lasten käyttäytymiseen voi olla Aspergerin syndrooma.
Asperger-lapset ovat usein hyviä koulussa eikä heillä ole oppimisen ongelmia. Lapset ovat yksilöitä, mutta joillakin Asperger-lapsilla aistiyliherkkyydet voivat olla merkittävä ongelma normaalielämässä.

Tarinoita johtajista, 2015
Herkullisella kielellä kirjoitettu Tarinoita johtajista on mukaansatempaava teos johtajuudesta. Novelleissa kerrotaan monenlaisista johtajista, kuten hulvattomasta loistoon yltäneestä johtajasta tai kekseliäästä pulaan joutuneesta johtajasta. Välillä johtaja joutuu petetyksi, kuten eräässä avioeroprosessissa selviää. Välillä johtaja tietää kaiken paremmin kuin muut. Teksteissä käsitellään huumorin ja jännitteen keinoin johtamiseen liittyviä tuttuja asioita työelämästä. Aihepiiri koskettaa hyvin monia oikeassa elämässä. Törmätään pikkumaisuuteen, epäinhimillisyyteen, valtaan ja suvaitsemattomuuteen. Tunnelma on absurdia ja tunkkaista, mutta todentuntuista.

Saila Seppo: ”Elämää Asperger-lapsen kanssa”
kirjan hinta 20€+ postikulut

Saila Seppo: ”Tarinoita johtajista”
kirjan hinta 20€+ postikulut

kirjoja voi tilata osoitteesta:
kustannus@greenbutton.fi

kirjat saatavana myös kirjakaupoista

14.9. ilmestyneessä Voi Hyvin lehdessä artikkeli Saila Seposta

fb  Saila Seppo official    KAUPPA

{:}{:us}Under Glass: a Life with Asperger Syndrome

ISBN 978-952-68173-0-9

A novel about how to overcome difficult events in life.  This story tells about the importance of attitude, and makes you to reflect on your own thinking.  The book most helps those who have children with disabilities.  The book is useful to teachers and social workers, and to those who study those subjects.

Asperger children are often good at school, but suffer other difficulties than learning ones.

 

Tarinoita Johtajista (only in Finnish)

ISBN 978-952-68173-1-6

This book consists of small stories about leadership by introducing many kinds of leaders.  Readers recall many stories from the workplace, although the stories in the book are humorous and even absurd.

fb Saila Seppo Official    SHOP{:}