Saila Sepon taidenäyttely 8.5.2022 asti

Ihminen omaksuu ympäristöään koko ajan.  Kun käy kävelyllä metsässä tai puistossa, näkee luonnon heräävän näin keväällä. Jalkakäytävillä on hiekkaa, mikä natisee kenkien alla ja yskittää. Tuntuma tallentuu muistiin.

Onko aikaa tai tarvetta keskittyä luovuudelle ja miettimiselle. Greenbutton Oy on tekemisen ja ajattelun talo. Miten paljon ajattelun taitoa vaatii uuden luominen.

Saila Sepon väririkkaassa taidenäyttelyssä AVA galleriassa pääsee tutustumaan mikroselluloosan moniin ominaisuuksiin. Mikroselluloosa ei ole mikään helposti omaksuttava aine. On tiedettävä sen kemiasta ja osattava muokata sitä sopivasti, jotta se taipuu erilaisiksi tuotteiksi.

Mielenkiintoista on kehitteillä oleva muovailumassa, jota voi dreijata kuin savea. Aavistuksen asiassa pääsee eteenpäin Saila Sepon näyttelyssä.

Aikuisetkin kaipaavat magiaa. Kauniilla tavalla magian maailmaan pääsee näyttelyn alakerrassa. Ei löydy ennustajan kristallipalloa, mutta löytyy kukkia ja koruja. Ne loistavat ennen näkemättömän kauniisti.

Kun katsot ikkunasta sisään taidenäyttelyyn, näet Sisu-nuket ikkunassa ja värikkäitä porkkanoita ja sieniä.  Astut sisään ja ihastut kortteihin.  Salissa on seinillä värikkäät expressionistiset taulut, joista jotkut ovat 10 vuoden takaa ja toiset tuoreita.   Keskellä on pöytä, joka kertoo mikroselluloosasta ja joka nuokkuu kevyestä keramiikasta.  Patsaat seisovat penkillä ja sisutuskukat yhdessä nurkassa. Alas vievien portaiden vieressä on nukkekoti, joka johdattaa satuhin.

Kuljet portaat alas ja katselet tauluja. Alhaalla on seinillä valokuvatauluja Sisu-maalimasta ja luonnosta. Sieltä löytyy eri väristen helmien kori ja peili. Sisu-nuket löytyvät monessa muodossa ja monelta paikalta. Rannerenkaat ja korvakorut, jotka niin kauniisti sopivat asuun kuin asuun. Syvennyksessä on video. videolinkki

Tervetuloa AVA Galleria taidenäyttely 8.5. asti!

Pohj. rautatiekatu 17 ti-pe 12-17 la-su 12-16