Joulumessuilla tavataan

Greenbuttonin tuotteita voi ostaa myyntipöydältä Wanhassa Satamassa Katajanokalla 5. -9. 12. tämän viikon keskiviikosta sunnuntaihin. Myyntipöytä sijaitsee F-salissa. Wanha Satama on idyllinen paikka ja on jo siksikin ilo saada sieltä myyntipaikka.

Maa ei ole vielä valkoinen eikä taida ehtiä lumipeite jouluksikaan. Greenbutton-kynttiläalustat tuovat väriä ja valoa, kun kynttilän sytyttää.

Näin unta, jossa maan alta löytyi vanha kulunut pieni kangaspussi. Se oli suljettu nyörien avulla, mutta ne olivat hapertuneet rikki. Pussin väri oli sinertävä. Mietin, että oliko pussi ehkä satoja vuosia vanha. Olisiko sen sisällä rahaa tai jokin muu aarre. Vein pussin jonnekin, missä se varovasti avattiin. Pussin sisällä oli pieni ruskea sieni. Ihmettelin, miksi aikaisemmin eläneet ihmiset olivat laittaneet sienen talteen. Kiinnosti tosi paljon, kuinka vanha sieni oikeastaan oli. Sitä en kuitenkaan saanut unessa selville, sillä heräsin. Ehdin kuitenkin unissani pohtia, mikä ihmeen salaisuus sienessä oli, kun se oli tarvinnut piilottaa maan alle. Unessa päädyin siihen, että sienessä on vahva rakenne. Mietin herättyäni lisää, mikä ihmeen salaisuus voisi olla sienessä. Mietin, liittyykö sieni mitenkään Greenbuttoniin. Lopulta keksin tehdä mikroselluloosasta sieniä ja niin syntyivät Sisu-sienet.

Greenbutton lanseeraa messuilla myös sisustuskukat uutena tuotteena. Sisustuskukat ovat näyttäviä ja niitä voi itse sommitella erilaisiin paikkoihin omassa kodissaan.

joulupöydässä leikkeleet voi sijoittaa Greenbutton-kylmälevyn päälle. Kun levyä säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa, se kylmenee ja pysyy kylmänä ja leikkeleet päällä myös. Tämä perustuu mikroselluloosan hyvään lämmöneristämiseen. Kuumat kattilat voi laskea Greenbutton-pannunalisen päälle.

Greenbutton on kehittänyt käytännölliset, mutta samalla kauniit Sisucellu-koukkuhelmet. Helmissä on kiinnityskoukku mukana ja siihen voi kiinnittää vaikkapa avaimensa.

Nähdään Wanhassa Satamassa ja minä kerron lisää Greenbuttonin tuotteista!

terveisin, Saila