Sisu-nukke tulppaanissa

Greenbuttonin kevät

Greenbutton Oy  valmistautuu kevääseen ja tuo markkinoille uusia tuotteita. Tuotteiden markkinat kasvavat sekä määrällisesti että alueellisesti. Erityisesti postikorttien myynti on kasvanut jyrkästi ylöspäin. Kauimmaiset asiakkaat ovat löytyneet Yhdysvalloista ja Kanadasta Etsy-palvelun kautta. Kivijalkamyymälän tai esittelytilan tarve pitäisi jossain vaiheessa toteuttaa. Kesällä asia hoituu myynnillä Helsingin kauppatorilla.

Saila Sepon taidenäyttely Ava Galleriassa 19.4.-7.5. Kutsu

Galleriassa myydään muutakin kuin värikkäitä reliefitauluja. Sieltä löytyy Sisu-nukkeja, helmiä, rannerenkaita, korvakoruja, kulhoja kolmessa koossa ja muutakin. Postikortteissa näkyy kuvia sisuista ja taiteesta.

Sisu muovailumassa

Greenbutton lanseeraa ylpeänä tässä kuussa aivan uuden Sisu muotoilumassan Kädentaito-messuilla Helsingin messukeskuksessa 21.-23.4. osastolla 7bb139.  Massa on tehty mikroselluloosasta kuten Greenbuttonin muutkin tuotteet. Massa tuntuu käsissä miellyttävältä ja sitä saa kymmenessä eri värissä. Eri värisiä massoja voi laittaa samaan työhönsä ja värit pysyvät puhtaina omilla alueillaan. Työ kuivuu huoneen lämpötilassa, mutta jos on kiire voi sen kuivattaa maksimissaan 150 °C:ssa niin se kuivuu nopeammin. Pienemmät työt kuivuvat nopeammin ja suuret työt hitaammin kuten on luonnollistakin. Kun massan haluaa käyttää uudelleen, sen voi murskata pieneen määrään vettä. On oltava tarkkana, ettei laita liikaa vettä. Jos vettä on ylen määrin, massa saattaa sanamukaisesti hukkua siihen. Jos kaikki massat menevät sekaisin eikä eri värisiä osioita pysty erottamaan erilleen, voi massan pestä valkeaksi ja värjätä se uudelleen jollain sopivalla värillä. Saila Seppo vetää kädentaito-messuilla työpajan joka päivä väreistä ja muovailusta.IMG_3927

Sisu palikat ja Sisu klipit

Kädentaitomessuilla esitellään myös Sisu palikat kuten Sisu klipitkin, jotka on tehty Sisu muovailumassasta. Pyöreitä Sisu palikoita löytyy monen kokoisia ja niistä voi rakentaa torneja tai niiden avulla voi opetella kertotaulua tai niillä voi tehdä mitä vain haluaa. Niitä voi käyttää yhdessä sisu muovailumassan kanssa tai Sisu palikan voi murskata pieneen vesimäärään ja käyttää sitten muovailumassana.

Sisu klippejä on valmistettu yhtä kokoa kuitenkin pienin vaihteluin. Klipit ovat pieniä pyöreitä palikoita, joita löytyy monissa eri väreissä. Klipeistä voi helposti koota isompia rakennelmia. Kun klipin kastaa kosteaan sieneen ja painaa sen yhteen toiseen klippiin, ne liimautuvat toisiinsa. On hyvä painaa klippejä toisiaan vasten jonkin aikaa, jotta ne kiinnittyvät toisiinsa. Pieniä klippejä voi liittää toisiinsa monin tavoin ja rakentaa vaikka mitä.

IMG_4094

Greenbuttonin tuotepaletissa lapsia kiinnostavia tuotteita ovat ainakin Sisu nuket ja Sisu muovailumassa ja Sisu palikat sekä Sisu klipit.

 

#juhlakukat #koristele kotisi # osta helposti verkosta #tekokukat # kotiin ja toimistoon #nopea toimitus #tutustu ja osta omasi #tarvitaan keittiössä ja olohuoneessa #ihanat kulhot