{:fi}Sisu muovailumassa{:}{:us}Sisu soft clay{:}

{:fi}Tästä  pehmeästä muovailumassasta on helppo askarella muotin avulla tai ilman muottia pieniä kuvioita. Massa on pakattu eri väreissä pieniin purkkeihin, jossa on noin 130 grammaa muovailtavaa massaa. Jos massa kuivuu purkkiin, niin se tulee ennalle, kun lisää vähän vettä. Muivailtaessa sopiva massan kosteus on tärkeää. Liian kuiva massa voi olla paakkumaista tai liian märkä liian juoksevaa.

Kuviot ovat valmiita, kun muovailumassasta valmistettu kuvio kuivuu huoneilmassa viimeistään 2-3 päivässä. Kuivunut tai lähes kuivunut kuvio voidaan maalata akryyliväreillä tai väriliiduilla. Kuvio voidaan lakata puulakalla ja värjätä lakan päälle.

Jos kuivunut lopputulos ei joskus tai jostain syystä  miellytä sen voi murskata veteen ja tehdä uuden kuvion.

Greenbuttonin Sisu-massa on ympäristöystävällinen eikä sisällä mitään muoveja eikä uunia tarvitse käyttää vaan kuivuminen tapahtuu huoneen lämpötilassa. Sisu-muovailumassaa voi yhdistää Sisu-klip -palikoiden kanssa.

fb{:}{:us}Greenbutton’s Sisu soft clay is packed in small plastic container.  It contains about 130 grams of the clay.  You could use it with or without a mould to achieve an artwork after drying in room atmosphere. You can paint the artwork with acrylic colors, if you like.

If you for some reason would like refashion your work, you can add water and mix to produce a new one. You can even reuse the material several times.{:}