Sisusavi-massa

SISUSAVI®

Sisusavi® on pehmeä ja turvallinen askartelumassa. Heti käytettäväksi, kovettuu huoneilmassa 1–4 vuorokaudessa riippuen esineen koosta ja paksuudesta. Teos voidaan maalata märkänä tai kuivana ja lakata. Vaivaaminen parantaa massan muovautuvuutta. Säilytä avaamisen jälkeen ilmatiiviisti.

Sisusavi® on luonnonmateriaalia, mikroselluloosaa. Eikä siinä ole yhtään tahraavaa savea eikä muovia. Massasta voidaan muovata erilaisia veistoksia sekä koriste- ja käyttöesineitä. Massaa voidaan työstää monin kohdin kuin poltettavaa savea. Sisusavi-massa toistaa pienetkin kuviot tarkasti ja sitä voidaan jopa dreijata!

Massa on lähes syötävää ja soveltuu muovattavaksi lasten kanssa, mutta se soveltuu vaativampaankin käyttöön. Sisusavi® massasta tehtyjen töiden kuivumista voi nopeuttaa esimerkiksi auringossa, hiusten kuivaajalla, leivinuunissa tai mikroaaltouunissa. Käytetty massa on kompostikelpoista tai sitä voidaan käyttää uudelleen.

Greenbuttonin Sisusavi on ympäristöystävällinen eikä sisällä mitään muoveja eikä uunia tarvitse käyttää vaan kuivuminen tapahtuu huoneen lämpötilassa. Sisusavi-massaa voi yhdistää Sisu-klip -palikoiden kanssa.

fb