Greenbutton astiat

Greenbutton astiat on suunniteltu sekä kauneiksi että toimiviksi. Nämä astiat pitävät uunista tai liedeltä tulleen ruuan lämpimänä. Samaten nämä astiat pitävät kylmät ruuat kylminä ja astioita voi säilyttää jääkaapissa. Mikroselluloosa eristää lämpöä jo ohuena kerroksena.  Greenbutton selluloosalevyä voi käyttää pannunalisena. Patalappuja ei tarvita alhaisen läämönsiirtymisen vuoksi.Uusin tuote mikroselluloosasta on munakuppi.

Astiat on valmistettu mikroselluloosasta. Selluloosaa saadaan puista. Värinä on käytetty akryyliväriä. Astian sisus on käsitelty keittiökäyttöön soveltuvilla öljyillä. Ulkopuoli on käsitelty vesipohjaisella turvallisella lakalla. Astiat on valmistettu huoneen lämpötilassa selluloosasta ja vedestä. Astiat ovat ekologisia tuotteita. Astioissa voi olla uurteita tai fragmentaarisia rakenteita, jotka saavat astiat muistuttamaan hienointa japanilaista posliinia.

Astiat voidaan pestä käsin astianpesuaineella ja kuumalla vedellä. Ei kuitenkaan ole hyvä liuottaa astiaa vedessä pitkiä aikoja.

Ei sovellu uuniin tai astianpesukoneeseen.

KAUPPA

Video