Greenbutton astiat

Greenbutton astiat on suunniteltu sekä kauneiksi että toimiviksi. Nämä astiat pitävät uunista tai liedeltä tulleen ruuan lämpimänä. Samaten nämä astiat pitävät kylmät ruuat kylminä ja astioita voi säilyttää jääkaapissa. Mikroselluloosa eristää lämpöä jo ohuena kerroksena.  Greenbutton selluloosalevyä voi käyttää pannunalisena. Patalappuja ei tarvita alhaisen läämönsiirtymisen vuoksi. Uusin tuote mikroselluloosasta on asetit.

Astiat on valmistettu mikroselluloosasta. Selluloosaa saadaan puista. Astian sisus on käsitelty keittiökäyttöön soveltuvilla suoja-aineilla. Ulkopuoli on käsitelty vesipohjaisella turvallisella lakalla. Astiat on valmistettu huoneen lämpötilassa selluloosasta ja vedestä. Astiat ovat ekologisia tuotteita. Astioissa voi olla uurteita tai fragmentaarisia rakenteita, jotka saavat astiat muistuttamaan hienointa japanilaista posliinia.

Astiat voidaan pestä käsin astianpesuaineella ja kuumalla vedellä. Ei kuitenkaan ole hyvä liuottaa astiaa vedessä pitkiä aikoja.

Ei sovellu uuniin tai astianpesukoneeseen.

KAUPPA       KULHOT           TEEPUSSIN ALUSTAT         MUNAKUPIT

Video

#laaja valikoima korkealaatuisia astioita #laaja valikoima #kata tyylillä #osta netistä # löydä merkit #osta helposti netistä #nopea toimitus #kodin käyttö- ja koriste-esine #koriste-esine #keittiössä ja olohuoneessa #ihanat kulho #tervetuloa ostoksille #parasta sinulle #parasta lahjaksi #parhaat kulhot